Arne treholt barn

Arne Treholt – Wikipedia

Arne Treholt – Wikipedia

Arne Treholt (1942–2023) var en norsk embedsmann og politiker (Ap) som i 1985 ble dømt for spionasje til fordel for Sovjetunionen og Irak.

Røkke ansatte Treholts sønn – Seher

Røkke ansatte Treholts sønn

9. nov. 2016 — Arne Treholts sønn er Kjell Inge Røkkes nye “gullgutt”. FAREN BLE ARRESTERT: Torstein Storækre var …

Arne Treholts sønn er Kjell Inge Røkkes nye “gullgutt”.

Ekskona: Kan ikke tilgi Treholt – NRK

9. okt. 2010 — Spiondømte Arne Treholts ekskone Kari Storækre sier hun aldri kan tilgi Treholt og bryr seg ikke om han blir frikjent.

– Det er fryktelig tøft – Underholdning – Klikk

28. sep. 2010 — Kari Storækre og Arne Treholt har sønnen Torstein (32) sammen. Kari er gift på nytt med svensken Åke Wilhelmsson (77) som hun har vært sammen …

Arne Treholt – Store norske leksikon

Arne Treholt – Store norske leksikon

13. feb. 2023 — Arne Treholt var en norsk embetsmann og politiker for Arbeiderpartiet. Treholts liv som utradisjonell politiker og diplomat ble avbrutt av …

Arne Treholt var en norsk embetsmann og politiker for Arbeiderpartiet. Treholts liv som utradisjonell politiker og diplomat ble avbrutt av en spionsak som rystet Norge, og endte med at Treholt ble dømt for spionasje. Han var den første nordmann som ble dømt for politisk spionasje. Arne Treholt ble født inn i norsk arbeiderbevegelse. Hans far var stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og landbruksminister Thorstein Treholt.

Arne Treholt – Norsk biografisk leksikon

Arne Treholt – Norsk biografisk leksikon

Arne Treholts liv som utradisjonell politiker og diplomat ble avbrutt av en spionsak som rystet Norge, og endte med at Treholt ble dømt for spionasje til …

Arne Treholts liv som utradisjonell politiker og diplomat ble avbrutt av en spionsak som rystet Norge, og endte med at Treholt ble dømt for spionasje til fordel for Sovjetunionen og Irak. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005. Se Store norske leksikon: Arne Treholt for oppdatert informasjon.

Arne Treholt – Han har betydd mye – Dagbladet

Arne Treholt – Han har betydd mye

12. feb. 2023 — Kolleger og venner minnes avdøde Arne Treholt. … DØD: Reaksjonene er mange etter at Arne Treholt (80) ble … – Barn graver etter døde.

Kolleger og venner minnes avdøde Arne Treholt.

– Jeg finner meg ikke i løgnene lenger – Dagbladet

– Jeg finner meg ikke i løgnene lenger

24. sep. 2010 — Nå bryter Kari Storækre sin mangeårige taushet rundt saken mot eksmannen Arne Treholt.

Nå bryter Kari Storækre sin mangeårige taushet rundt saken mot eksmannen Arne Treholt.

Arne Treholt (1942–2023): Brobyggeren som brente sine broer

12. feb. 2023 — Med Arne Treholts død er sluttstreken satt for en av de mest … Han var et ektefødt barn av både etterkrigstidens sosialdemokrati og …

Med Arne Treholts død er sluttstreken satt for en av de mest dramatiske livsskjebner i nyere norsk historie. En sjelden politisk og diplomatisk karriere som endte i en spiondom og selvpålagt eksil i Moskva.

Keywords: arne treholt barn, arne treholt familie