Atle antonsen barn

Atle Antonsen (48) elsker sitt nye liv som bestefar – SeHer

Stortrives med barnebarnet: – Atle Antonsen (48) elsker sitt nye liv som bestefar

4. des. 2017 — Tre barn før 30. Han har vært sammen med kona, Hanne Dølplads, siden 20-årene. Familien består videre av sønnene Bendik (21) og Kasper (19) …

– Jeg har akkurat blitt bestefar, og det er det viktigste akkurat nå.

Atle Antonsen (49): – Stortrives som bestefar – VG

25. jun. 2019 — Han har to barnebarn. En er halvannet år – og en på ti uker. – En gutt og en jente. Det viktigste for meg er familie og jobb, fortsetter …

Komikeren går en travel høst i møte. Ikke bare er han aktuell som programleder på TVNorge i «Kongen befaler» – i slutten av august er det standup premiere på Chat Noir sammen med Bård Tufte Johansen. Men den rollen han trives best i er bestefar-rollen.

Atle Antonsen – Wikipedia

Atle Antonsen – Wikipedia

Atle Antonsen (født 11. august 1969 på Lillehammer) er en norsk komiker, skuespiller og manusforfatter. … Antonsen har deltatt i flere humorprogrammer på TV, …

Atle Antonsen on Instagram: “Vi har en vinner! Og vinnerens …

Atle Antonsen on Instagram: “Vi har en vinner! Og vinnerens barn har fått verdens beste dukke. #kongenbefaler @discoveryplusno @tvnorge”

Vi har en vinner! Og vinnerens barn har fått verdens beste dukke. #kongenbefaler @discoveryplusno @tvnorge … Nei men så SPENNENDE DA! … Poden med poden er ute.

9,118 Likes, 96 Comments – Atle Antonsen (@antonsoise) on Instagram: “Vi har en vinner! Og vinnerens barn har fått verdens beste dukke. #kongenbefaler @discoveryplusno @tvnorge”

Atle Antonsen (50): – Jeg vet hvor hjelpeløs man kan føle seg

5. feb. 2020 — GOD KVELD NORGE (TV 2): Atle Antonsen (50) spiller far til tenåringer i den nye serien «Aldri voksen», … Sistnevnte har selv fått barn.

GOD KVELD NORGE (TV 2): Atle Antonsen (50) spiller far til tenåringer i den nye serien «Aldri voksen», en tilværelse han kjenner veldig godt.

Atle Antonsen fikk selvtilliten han trengte av lærer Kari

24. aug. 2019 — Lærer Kari Korsæth er barneskolelæreren Atle Antonsen aldri glemmer. … Truer med å holde barna hjemme fra skolen på grunn av muggsopp.

– Hun la grunnlaget for det jeg gjør nå, sier komikeren.

Man skal gjøre det man brenner for – Her og Nå – Klikk

25. sep. 2014 — KOMIKER ATLE ANTONSEN HYLLER SØNNENS VALG AV DRAMALINJE … Å dynge ned barna med forpliktelser og ønsker om hva de skal drive med eller …

Bestefar Atle Antonsen (48): «Bonustracket i livet kom tidligere …

18. feb. 2018 — Det er ikke det at komiker og skuespiller Atle Antonsen er en tverr … Å slippe barna ut i parken for at de skal få «lekt fra seg» – det er …

Kasper Antonsen følger i farens fotspor – Avisa Oslo

Rådebank, Atle Antonsen | Kasper Antonsen følger i farens fotspor: – Føles som en konkurranse

11. feb. 2021 — Slik er det å være Atle Antonsens sønn. … Det er ingen barn som bor hjemme lenger, så nå er han veldig ivrig etter å hjelpe.

Kasper Antonsen opplever sjelden et intervju uten at han blir spurt om pappa Atle Antonsen – heller ikke med Avisa Oslo.

Advarer døtrene om skuespillerbransjen: – Har prøvd å holde …

Kjendis, Line Verndal | Advarer døtrene om skuespillerbransjen: – Har prøvd å holde henne unna

24. okt. 2022 — De siste årene har flere barn av kjente skuespillere latt seg … Blant andre har barna til Linn Skåber, Atle Antonsen og Pia Tjelta fulgt i …

Døtrene til Janne Formoe og Line Verndal har fått sansen for skuespilleryrket, men får klar beskjed fra mødrene.

Keywords: atle antonsen barn