Audition barn 12 år

Barn 10-12 år til TV-serie for NRK Super (honorert) – StagePool

Barn 10-12 år til TV-serie for NRK Super (honorert)

Barna vi søker bør være mellom 10-12 år gamle. Vi søker i utgangspunktet at man melder seg som lag / gruppe på minst fem. Tidspunkt: Onsdag 03/04, fra 09:00 …

Monster søker Statist i spillealder 10-12 år til TV-serie for NRK Super i Oslo (Norge).

Jente 10-12 år til film for anerkjent norsk selskap (Honorar 1 …

Jente 10-12 år til film for anerkjent norsk selskap (Honorar 1 000 NOK)

Avia Produksjon søker barn i alderen 8-14 år som kan stille som statist i Oslo & Asker for et anerkjent norsk selskap. Roller: En jente på 10-12 år som kan …

AVIA Produksjon søker Statist (også Skuespiller) i spillealder 10-12 år til film for anerkjent norsk selskap i Oslo (Norge).

Arkiv for Auditions – Aktiv I Oslo.no

Eckerbom casting søker barn til spillefilm! Vi søker etter jenter mellom 7-10 år og gutter mellom 5-10 år i forbindelse med spillefilmen Teddybjørnens jul.

Auditions i Oslo og Akershus – her finner du auditions og oppdrag innen film, teater, reklame, TV, modell og mer.

Skal du på audition? – NRK Super

Ida fra «Alle sammen sammen» har vært på flere auditioner. Vi spurte om hun ville dele noen tips med dere som vil prøve dere som skuespillere.

Oppdrag – face.no

Oppdrag – FACE

Face inviterer til senior casting / audition – dag torsdag 2. februar. … Vi søker barn med spille-alder (utseende/størrelse) 5 til 12 år.

I portalen finner du jobb og oppdrag for TV, film, reklame og medier – registerer deg i dag!Ta i bruk vårt AMS system som er en forkortelse for «actor management system» og er vår digitale online administrator for både Oppdragsgivere, aktører, og Crew.

Fins det noen hjemmesider som ser etter unge skuespillere?

Hei, jeg er en jente på 14 år, jeg drømmer om å bli en skuespiller. … inviterer deg til en audition fordi du for eksempel “ser riktig ut” for en rolle.

0 | Søker barn mellom 2 og 12 år til opptak for NRK SUPER …

Søker barn mellom 2 og 12 år til opptak for NRK SUPER promo enten 10 eller 11 desember i Oslo. … Aktuelle kandidater blir kontaktet for audition

FRI FILM CASTING SØKER BARN TIL KINOFILMEN …

Vi har hevet alderen til 12 år. Får ikke endre innlegget. Men vi søker iallefall gutter mellom 9-12. Neste audition: Jessheim på lørdag før vi tar turen til …

10-12 år gammel jente søkes til ny NRK tv-serie! – Statist.no

Skuespillere: Rollen vil involvere få replikker, så må være flink foran kamera og komfortabel med replikker.

ANNIE AUDITION – Showakademiet

ANNIE AUDITION | Showakademiet

5. jan. 2022 — I vår oppsetning vil likevel alle skuespillere være under 18 år. Vi ser altså etter barn og ungdom født mellom 2015-2004.

Keywords: audition barn 12 år