Barn oppfatter at det viktigste er å være flink

Barn oppfatter at det viktigste er å være flink – Klikk

29. apr. 2017 — VIKTIGST Å VÆRE FLINK? De fleste foreldre sier det er viktigere at barna er snille enn flinke, men barn og unge oppfatter det motsatte.

Barn oppfatter at det viktigste er å være flink – Aftenposten

Barn oppfatter at det viktigste er å være flink

29. des. 2014 — VIKTIGST Å VÆRE FLINK? De fleste foreldre sier det er viktigere at barna er snille enn flinke, men barn og unge oppfatter det motsatte.

— Veldig mange unge sier at de skulle ønske foreldrene viste større interesse for hvordan de har det, og ikke bare for hvordan de gjør det.

«Vi bør slutte å si at barn er så flinke hele tiden»

14. apr. 2019 — Barn bader i ordet «flink» helt fra de blir født. Barnet har ikke noen knagger å henge begrepet på, men forstår etter hvert at det handler …

Jeg står ute foran huskene i barnehagen da en jente klatrer opp på huska, ser på meg og spør: «Var jeg flink nå?» Min jobb er å gi henne følelsen av å bli sett, i stedet for å vurdere henne ut fra det hun gjør.

Slik kan du støtte barn som er pårørende

21. des. 2022 — Barn oppfatter stemninger. Noen sykdommer medfører endring i humør, væremåte og personlighet hos den som er syk.

Slik snakker du med barn – Bufdir

Slik snakker du med barn | Bufdir

Hvis vi skal få til en god samtale med barn, er det vi voksne som må tilpasse oss. Det betyr at vi må ta utgangspunkt i det barna er opptatt av.

Barn og sosiale medier – Bufdir

Det aller viktigste du som forelder kan gjøre er å ha god og åpen kommunikasjon med barna dine om stort og smått de opplever i hverdagen – inkludert det som …

Barn og unges helse: oppvekst og levekår. – FHI

Barn og unges oppvekst og levekår – FHI

10. mai 2018 — Familien er barnas viktigste kilde til læring, omsorg, trygghet og tillit. … Konfliktene kan være særlig skadelige for barn dersom de er …

De fleste barn i Norge har gode og trygge oppvekstsvilkår, men det er også mange som utsettes for belastninger i hele eller deler av oppveksten.

Barns lek som deltakelse i skolehverdagen

Barns lek som deltakelse i skolehverdagen| Nordic Studies in Education

av T Schanke · 2022 — Blant annet skaper barns lekende væremåte utfordringer med å holde … det barn svarer som de oppfatter som ønskelig eller forventet av dem; …

Hvorfor er omsorg viktig? – Yrkesliv i barne – NDLA

Hvorfor er omsorg viktig? – Yrkesliv i barne- og ungdomsarbeiderfag – NDLA

Å være omsorgsfull krever at du er oppmerksom og åpen overfor hvert enkelt … Den har betydning for hvordan barnet oppfatter seg selv, og hvordan det møter …

Alle trenger omsorg og omtanke uavhengig av alder og livssituasjon. Omsorg bidrar til barnets utvikling.

Slik sørger du for at barnet ditt ikke blir en mobber – Nettavisen

Marte Frimand-Anda, Mobbing | Slik sørger du for at barnet ditt ikke blir en mobber

9. jan. 2016 — Kanskje himler vi med øynene eller ler av noe personen har sagt, og det oppfatter jo ungene. Må snakke med barn om god oppførsel på nett.

– Det er lett å tro at egne barn er englebarn, sier FUG-leder Gunn Iren Gulløy Müller.

Keywords: barn oppfatter at det viktigste er å være flink