Geilo med barn sommer

Geilo Sommerpark – SkiGeilo

Geilo Sommerpark | SkiGeilo

Sommeraktiviteter. På Geilo finnes det et hav av muligheter. Her er aktiviteter som passer for alle! Fra klatreparker og en 1100 meter lang zipline, som går.

Geilo Sommerpark ligger i Vestlia og har aktiviteter for hele familien – sykle ned fjell, opplev luftige svev, sleng deg som Tarzan i Høyt & Lavt klatreparken, hopp på trampoline eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet.

Sommer på Geilo

Sommer på Geilo | Geilo

Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre.

En av Norges beste sommerdestinasjoner. Finn din overnatting og kos deg med masse sykling, turer og spennende sommeraktiviteter for hele familien.

Sommeraktiviteter – Geilo

Sommeraktiviteter | Geilo

Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs Lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor …

På Geilo finnes det et hav av muligheter. Her er aktiviteter som passer for alle! Fra klatreparker og en 1100 meter lang zipline, som går fra toppen av stolheisen og ned til Vestlia, frisbee-golf, lekeland, sykkelpark, heisbasert sykling, motorsport, til rafting og spennende opplevelser som juving!

Sommer på Geilo | Sykkelpark, Hardangervidda, rafting

Morsomme ting å gjøre med barn i Geilo: Familievennlige aktiviteter og morsomme ting å gjøre. … Ting å gjøre i nærheten av Geilo Sommerpark.

Dra på aktiv sommerferie på Geilo! Terrengsykling, klatrepark og rafting, vandring på Hardangervidda og Hallingskarvet, sykling på Rallarvegen og mye mer!

Barnas Lekeland – Vestlia Resort | Theme Parks | Geilo

Barnas Lekeland – Vestlia Resort | Theme Parks | Geilo | Norway

Ting å gjøre i Geilo: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Geilo, Norge på Tripadvisor. … 5. Geilo Sommerpark.

BARNEVENNLIGE LEKELAND Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs Lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor tumleplass. Barna kan også arrangere bursdagen sin her! Deilig bursdagsmat serveres i eget pyntet lokale og etterpå er det lek og topp stemning i Lekeland. Bursdagspris per barn kr 195,-. Minimumspris kr 1.500,-. I prisen er det inkludert bursdagspyntet lokale, pizza eller pølser, én brus, ispinne og inngang til Lekeland. Ta gjerne med egen kake. Det finnes noen veldig gode grunner til å legge bursdagsfeiringen til Vestlia Resort Lekeland: – Dere slipper å organisere borddekning og henting av alt som skal til. – Dere slipper å rydde etterpå. – Vi tar oss av alt det praktiske. – Etter maten er det bare å la ungene «ta av» i Lekeland, der alt er lagt til rette for at overskuddet de små har opparbeidet seg, skal kanaliseres ut i aktiviteter de synes er morsomme. For deres egen del er det kanskje hensiktsmessig å bruke tiden i Lekeland til aktiviserende oppgaver for barna. Sekkeløp, potetløp, stolleken, adjektivfortellinger, rene stafetter der man skal gjennom noen av lekeapparatene – det er mange muligheter for aktivisering i Lekeland! For bestilling: Tlf: 32 08 72 00 Epost: mail@vestlia.no

De 5 mest populære tingene å gjøre med barn i Geilo

De 5 mest populære tingene å gjøre med barn i Geilo – familievennlige aktiviteter i Geilo, Norge | Tripadvisor

Se våre tips til aktiviteter på Geilo for vår, sommer og høst. … Akebakkene byr på spenning for både barn og voksne, vil du ha motoraction kan du prøve …

Morsomme ting å gjøre med barn i Geilo: Familievennlige aktiviteter og morsomme ting å gjøre. Se Tripadvisors 5 083 anmeldelser og bilder fra reisende av barnevennlige attraksjoner i Geilo

DE 10 BESTE ting å gjøre i Geilo – Tripadvisor

Familiepakke: 2 voksne og 2 barn inntil 12 år: kr 1050,-. Trampoline: kr 50 per dag. Gratis for alle med billett til høydepark. Geilo Sommerheis: Ta heisen …

Ting å gjøre i Geilo: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Geilo, Norge på Tripadvisor.

Geilo – Nasjonalparklandsbyen med aktiviteter hele året

Geilo – Nasjonalparklandsbyen med aktiviteter hele året – Geilolia Hyttetun

Geilo tilbyr aktiviteter og opplevelser, for store og små, hele året. Alpint og langrenn, vandring, fiske, hundekjøring, zip-line, høydepark og rafting.

Geilo Sommerpark – Enjoy.ly

Geilo Sommerpark – Finn aktiviteter og book billetter til alt som skjer på Enjoy

Geilo Sommerpark – Opplev fjellets beste lekeplass!

Aktivitetsferie på Geilo med hele familien – vi skreddersyr

En spennende og morsom aktivitetsferie på Geilo for hele familien. Overnatting, frokost, middag, familierafting, hesteridning, Eventyrbadet.

Keywords: geilo med barn sommer