Gerhard heiberg barn

Gerhard Heiberg – Wikipedia

Gerhard Heiberg – Wikipedia

4. jan. 2021 — Så ville jeg ha vært mer sammen med familien og fulgt opp barn og barnebarn. Der har jeg vært lite flink. En eventyrer. – Har målene dine endret …

Gerhard Heiberg – Norsk biografisk leksikon

Gerhard Heiberg – Norsk biografisk leksikon

Gerhard Heiberg er en av de sterkest profilerte ledere i norsk næringsliv i siste del av 1900-tallet. Han huskes også for sin innsats som president for de olympiske vinterleker i Lillehammer 1994. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005.

– Jeg ble tilbudt penger,reiser og utdanning for mine barn

Gerhard Heiberg (70) ble forsøkt bestukket da IOCs rykte var som verst.

Min tid: Gerhard Heiberg (79) – Kapital

Min tid: Gerhard Heiberg (79): | Kapital

Min tid: Gerhard Heiberg (79):

Heiberg feiret livet med 80-årsfest: – Nå hører jeg faktisk …

Heiberg feiret livet med 80-årsfest: – Nå hører jeg faktisk på min kone | ABC Nyheter

Gerhard Heiberg nådde målet han blinket ut da han ble kreftsyk. Etter 80-årsdagen lørdag sikter IOC-profilen seg inn på OL-comeback i Tokyo neste sommer.

Jeg kommer aldri til å gi opp! – Her og Nå – Klikk

Gerhard heiberg: – Jeg har begynt å innstille meg på at …

Gerhard heiberg: – Jeg har begynt å innstille meg på at også for meg har livet en slutt

IOC-topp Gerhard Heiberg har fått påvist lymfekreft.

Gerhard Severin Heiberg Stub – Histreg – Personside

Histreg – Personside

Gerhard Heiberg: Godsnakker med kreften – VG

For syv år siden ble Gerhard Heiberg (79) rammet av hjerteinfarkt. For fem år siden fikk han diagnosen lymfekreft med spredning til beinmargen. Nå forteller han at han også lider av hudkreft. – Da jeg fikk hjerteinfarkt sa jeg til meg selv: «Det har du bedt om».

Gerhard Heiberg blottet seg for barn – Morgenposten

Gerhard Heiberg blottet seg for barn | Morgenposten

Vi har fått meldinger om at Gerhard Heiberg skal ha blottet seg for en gruppe barn på et skøytestevne i Halden sist onsdag. Ifølge politirapportene skal Heiberg ha dradd ned buksa foran tre barn som lekte på baksiden av kiosken. Tissen var liten, rød og stygg, sa barna, som gjenkjente Heiberg på bilder i avisen…

Keywords: gerhard heiberg barn