Hvem skal peter bubresko ha barn med

Peter bubresko: Avslørte babynyhet på direkten – Seher

Peter bubresko: Avslørte babynyhet på direkten

28. nov. 2016 — Noen som vet hvem samboeren er, eller om han har samboer? … Det er jo ikke rart hvis barnet får to pappaer, da må nødvendigvis en ha …

«God morgen Norge»-programleder Peter Bubresko blir pappa for første gang.

Peter Bubresko pappa? – Skravle – Foreldreforum

3. jan. 2022 — Peter Bubresko skaper reaksjoner – tatt på fersken på “God Morgen Norge”. … var tilbake og man skal være klar til å opptre foran kamera.

Peter Bubresko skaper reaksjoner – God Morgen Norge

Peter Bubresko skaper reaksjoner – tatt på fersken på “God Morgen Norge”

18. feb. 2019 — For at det skal føles delvis levelig legger jeg meg ca 21:30 kvelden før. Jeg pleide å kunne skeie litt mer ut før, men med tvillinger på 2 år …

Peter Bubresko skaper reaksjoner – tatt på fersken på “God Morgen Norge”.

Peter Bubresko – Intervjuer.no

Peter Bubresko – Intervjuer.no

24. aug. 2022 — Programlederen elsker å lage nye minner med familien sin, men innrømmer at somrene blir ikke like avslappende som før han fikk barn.

Sommerpraten: Peter Moi Bubresko (47) – Nettavisen

Sommerpraten, Peter Moi Bubresko | Sommerpraten: Peter Moi Bubresko (47)

Olav har invitert God Morgen Norge-programleder Peter Bubresko som er i … Her får du trygge, spenstige, ukjente og kjente råd om det å ha barn.

Programlederen elsker å lage nye minner med familien sin, men innrømmer at somrene blir ikke like avslappende som før han fikk barn.

Korona-spesial: Peter Bubresko om hjemmebarnehage

Korona-spesial: Peter Bubresko om hjemmebarnehage – Pappahverdag

19. aug. 2017 — I fjor ble Peter Bubresko (42) pappa til Sebastian og Marie (6 mnd). … vi som er noe eldre…d yngste skal vel være på arbeid eller skole.

Olav har invitert God Morgen Norge-programleder Peter Bubresko som er i hjemmekarantene med tvillingene på 3 år til en prat.

Siden jul har Peter vært i… – God morgen Norge, TV 2

24. aug. 2022 — Hva er årets sommerplaner og hvem skal du tilbringe sommeren med i år? … å huske at feriene var hakket mer avslappende før jeg fikk barn…

Sommerpraten: Peter Moi Bubresko (47) – MSN

Sommerpraten: Peter Moi Bubresko (47)

Merete møter Peter Bubresko, tvillingpappa og programleder i God Morgen Norge. Hvordan er det å ha tvillinger i korona-tid? Hvordan forberedte han seg på …

Programlederen elsker å lage nye minner med familien sin, men innrømmer at somrene blir ikke like avslappende som før han fikk barn.

Tvillingrådet med Peter Bubresko, programleder og … – Anchor

Tvillingrådet med Peter Bubresko, programleder og tvillingpappa by Tvillingrådet

Merete møter Peter Bubresko, tvillingpappa og programleder i God Morgen Norge. Hvordan er det å ha tvillinger i korona-tid? Hvordan forberedte han seg på rollen og hvordan opplever Peter det å være tvillingpappa? Og kan han egentlig tvilling hilsenen når man møter en annen tvillingvogn? Vi beklager tidvis litt dårlig lyd i denne episoden, som er spilt inn utendørs av korona-hensyn.

Keywords: hvem skal peter bubresko ha barn med, peter bubresko barn