Ingebjørg bratland familie

Ingebjørg (25): – Fosterbrødrene mine har vært en gave – NRK

16. jan. 2016 — De fire i familien Bratland, Ingebjørg (bak til høyre), Tone Rose, David og Stian har alltid hatt det mye moro sammen i oppveksten. Foto: Privat.

Ingebjørg Bratland – Wikipedia

Ingebjørg Harman Bratland (født 8. mai 1990 på Edland i Vinje i Øvre Telemark) er en norsk folkemusiker, kveder og sanger. … Hun er i slekt med Sondre Bratland.

Ingebjørg Bratland: – De er like mye mine brødre for meg … – KK

Ingebjørg Bratland: – De er like mye mine brødre for meg, som mine ­biologiske søsken

9. nov. 2017 — – Kan familien i Vinje jorde deg? – Ja, absolutt. Det er ikke noe spesielt fokus på meg og min musikk når jeg kommer hjem, vi snakker ikke noe …

Da Ingebjørg var fire år, fortalte foreldrene at det skulle komme to gutter, David og Stian, og bo hos dem.Senere har Ingebjørg fått vite at foreldrene hennes ­hadde sett en annonse som grep dem i avisa: To brødre trengte en plass å bo.

Ingebjørg Bratland: Bekrefter samboer – VG

14. jan. 2023 — Ingebjørg Bratland (32) åpner en liten flik av sitt privatliv i kveldens «Hver gang vi møtes» og røper at hun har vært samboer i flere år.

Ingebjørg Bratland (32) åpner en liten flik av sitt privatliv i kveldens «Hver gang vi møtes» og røper at hun har vært samboer i flere år.

Ingebjørg Bratland – Då veslesyster mi Tone Rose var tre år og …

Ingebjørg Bratland. Då veslesyster mi Tone Rose var tre år og eg fire bestemte mor og far seg for å ta til seg to gutar, som trong ein ny heim.

Ingebjørg Bratland – Store norske leksikon

22. apr. 2020 — Ingebjørg Bratland er ein kvedar og visesongar frå Edland i Vinje og ein av dei mest folkekjære og ettertrakta popartistane i Noreg.

Sondre Bratland øver seg på å leve et amputert liv – Vårt Land

Han mistet kona i fjor. Nå øver folkemusiker Sondre Bratland seg på å leve et amputert liv. – Vårt Land

18. apr. 2022 — TONER: Med vemod måtte Sondre Bratland takke nei til en … i med «Krist stod opp av døde» i en tone han mener er etter Ingebjørg Liestøl, …

TONER: Med vemod måtte Sondre Bratland takke nei til en påskekonsert i Oslo. – Å slippe taket er blitt en så stor del av livet, sier han.

Ett besøk i barnehagen skulle merke Ingebjørg Bratland (30 …

21. des. 2020 — Ingebjørg Bratland forteller smilende om kakebord fylt til trengsel av 17 … men elsker julen, kakeboksene og det å ha familien på besøk.

Ingebjørg Bratland: – Jeg var lei av å please andre – Aftenposten

Ingebjørg Bratland: – Jeg var lei av å please andre

5. des. 2020 — Ja, jo, det er nok dette folk forbinder med henne, tror Ingebjørg Bratland. Og visst, hun kan jo være jovial og budeie-blid.

Slik fant sangstjernen en medisin mot tunge tanker.

Jeg fikk cøliaki til jul | Norsk cøliakiforening

Artist Ingebjørg Bratland forteller om da hun fikk cøliaki, … Hele familien Bratland satte julekakene i halsen, men rådvillheten varte ikke lenge.

Artist Ingebjørg Bratland forteller om da hun fikk cøliaki, og deler glutenfrie oppskrifter

Keywords: ingebjørg bratland familie