Jan hanvold barn

«Barnet» er en 25 år gammel kvinne – Vårt Land

13. mai 2019 — Visjon Norge-leder Jan Hanvold benektet overfor Vårt Land at hun det var snakk om var et barn, men at det var snakk om en ung kvinne.

Hun som Barneombudet omtalte som et barn i sin politianmeldelse av Visjon Norge er 25 år gammel. – Det er dumt å bli dømt etter utseende, sier kvinnen.

Jan Hanvold – Wikipedia

Jan Hanvold – Wikipedia

Jan Kåre Hanvold (født 29. april 1951) er en norsk predikant, mediemisjonær og forretningsmann. Han har blant annet grunnlagt den kristne TV-kanalen Visjon …

Jeg er datteren som skrev denne kommentaren på Jan …

Jeg er datteren som skrev denne kommentaren på Jan Hanvold sitt innlegg på facebook. Mye har skjedd siden da. Men jeg står forsatt ved det jeg skrev som…

Hei mamma og pappa – Hjelpekilden

Hei mamma og pappa

22. feb. 2017 — Jeg synes det er et alvorlig overgrep og maktmisbruk mot barn og unge. … Og du tåler ikke at jeg kritiserer f. eks Jan Hanvold.

Visjon Norge: – Barnas fyllefestarrangør? – Dagbladet

Visjon Norge: – Barnas fyllefestarrangør?

16. feb. 2018 — «Har dere sett fulle barn før?» spør predikanten Visjon Norge og Jan Hanvold nok en gang inviterer deg og barna dine til å møte.

«Har dere sett fulle barn før?» spør predikanten Visjon Norge og Jan Hanvold nok en gang inviterer deg og barna dine til å møte.

Anmelder Visjon Norges for å ha sendt preken om … – Dagen

Anmelder Visjon Norges for å ha sendt preken om demonutdrivelse på barn

27. mai 2019 — Det holder ikke at Jan Hanvold sier at barn ikke kan ha demoner til andre aviser. Torp viser til at Hanvolds uttalelse iDagsavisen:.

– Bare fordi du er en uskyldig fireåring, betyr ikke dette at demoner ikke angriper deg, sa den amerikanske pastoren Rich Vera på TV Visjon Norge. Nå er både han og kanalen anmeldt av pastorsønn.

TV-gründer Jan Hanvold fyller 70 år: – De neste ti årene blir …

TV-gründer Jan Hanvold fyller 70 år: – De neste ti årene blir de beste

29. apr. 2021 — 29. april fyller Jan Hanvold, grunnlegger av Norges største kristne TV-kanal, … svensk, arabisk, farsi, engelsk og egen barne-TV-kanal.

29. april fyller Jan Hanvold, grunnlegger av Norges største kristne TV-kanal, TV Visjon Norge, 70 år. TV-pastoren kan se tilbake på en rik tjeneste som forkynner i inn -og utland i 44 år, der han blant annet har fått virke sterkt i Øst-Europa.

Nr. 1266: Det er musestille angående Jan Hanvolds mange …

Den Himmelske blogg: Nr. 1266: Det er musestille angående Jan Hanvolds mange ekteskap og påfølgende gjengifte når en skal kritisere ham? Det er dette som er hans akilleshæl!

22. okt. 2015 — Du skriver om Pastor Jan Hanvold og hans nye flamme som han har barn med Inger Hanevold. Er enig med deg at de ikke er bibelsk gift, men hva …

Visjon Norge mister flere samarbeidspartnere – Nettavisen

Visjon Norge, Jan Hanvold | Visjon Norge mister flere samarbeidspartnere

13. mai 2020 — Som gjenytelse ville «Gud beskytte givernes barn mot koronaviruset», ifølge predikanten. Daglig leder Jan Hanvold i Visjon Norge sier at han …

Flere samarbeidspartnere trekker seg nå fra den kristne TV-kanalen Visjon Norge. De stadige kontroversene rundt kanalen er en av årsakene.

Dekk dine barn med et offer. Gi 2020 kroner – TV2

visjon norge får korona-kritikk: «Dekk dine barn med et offer. Gi 2020 kroner»

28. feb. 2020 — Visjon Norge drives av tv-pastor Jan Hanvold, som tidligere har mottatt kritikk for flere forhold knyttet til kanalen.

Ifølge Visjon Norge har de fått inn over én million kroner fra seere som vil beskytte sine barn og seg selv mot koronaviruset. Innslaget får kraftig kritikk.

Keywords: jan hanvold barn