Jonas kinge bergland familie

Den alvorlige humorlegen

Den alvorlige humorlegen | Tidsskrift for Den norske legeforening

av C Lunde · 2020 — På en gård midt på Holmlia med hest, gris, høns, gjess – og etter hvert påfugl – var ikke familien Kinge/Bergland den mest anonyme familien i …

19.11.2020: Intervju – I komikermiljøet er Jonas Kinge Bergland «han legen».

Ærlig talt: Jonas Kinge Bergland (43) – Nettavisen

Ærlig talt, Jonas Kinge Bergland | Ærlig talt: Jonas Kinge Bergland (43)

9. mar. 2022 — Navn: Jonas Kinge Bergland ; Alder: 43 ; Sivilstand: Singel ; Vokst opp: Søndre Aas Gård på Holmlia ; Bor nå: Grünerløkka i Oslo

Komikerlegen Jonas Kinge Bergland tar et oppgjør med nordmenn, og mener norske verdier er ikke-eksisterende.

Jonas Kinge Bergland – Wikipedia

Jonas Kinge Bergland – Wikipedia

Jonas Kinge Bergland (født 2. april 1978 i Oslo) er en norsk lege og komiker. … Han har opptrådt i flere år, både nasjonalt og internasjonalt. Han har gjort …

Jonas Kinge Bergland – standupkomiker | latter.no

Jonas Kinge Bergland har i løpet av de siste to-tre årene etablert seg som en standupsuperstjerne. Humorlegen fikk sitt gjennombrudd med forestillingen ”Dr.

Jonas bruker ofte seg selv som utgangspunkt på scenen og spinner videre på egne betraktninger. At han i tillegg er utdannet lege setter også preg på tema.

Jonas Kinge Bergland on Instagram: “Mamma og pappa har …

Jonas Kinge Bergland on Instagram: “Mamma og pappa har overtalt meg til å være med på noe hun kaller “en sånn selfie”. Dere kan følge mamma og pappa på @annekinge og @arvebergland for lignende bilder. Tag en venn som har foreldre som er på instagram.”

874 Likes, 19 Comments – Jonas Kinge Bergland (@dr.bergland) on Instagram: “Mamma og pappa har overtalt meg til å være med på noe hun kaller “en sånn …

874 Likes, 19 Comments – Jonas Kinge Bergland (@dr.bergland) on Instagram: “Mamma og pappa har overtalt meg til å være med på noe hun kaller “en sånn selfie”. Dere kan følge mamma og pappa på @annekinge og @arvebergland for lignende bilder. Tag en venn som har foreldre som er på instagram.”

Den perfekte drittsekk – Aftenposten

1267 Likes, 17 Comments – Jonas Kinge Bergland (@dr.bergland) on Instagram: “Tenk på familie og nære nå på tampen av året. Familien min for eksempel, …

Komiker Jonas Kinge Bergland får kritikk for utfall mot Ørjan …

Den perfekte drittsekk

27. aug. 2021 — Sykehjemslege Jonas Kinge Bergland tør å være usedvanlig usympatisk på scenen. Det gjør «Dr. Bergland uten grenser» til et psykogøy show.

Sykehjemslege Jonas Kinge Bergland tør å være usedvanlig usympatisk på scenen. Det gjør «Dr. Bergland uten grenser» til et psykogøy show.

Komiker Jonas Kinge Bergland får kritikk for utfall mot Ørjan Burøe: – Problematisk og dumt – VG

10. jun. 2019 — Det har fått komiker Jonas Kinge Bergland (41) til å reagere. Bergland er, i tillegg til komiker, fastlege i Oslo. Gjennom en lang rekke innlegg …

«Ler han ikke med, slå én gang til. Deretter holder du deg på magen, peker på personen og ler høyt med åpen munn», skrev komikeren og legen på Instagram. Lederen i Rådet for legeetikk reagerer.

– Så lenge jeg holder depresjonen unna, tenker jeg at det er bra nok – VG

31. jul. 2022 — Komiker Jonas Kinge Bergland kalles ofte Norges morsomste lege. Nå åpner han opp om at han egentlig ikke … Del gratis med én i familien.

Komiker Jonas Kinge Bergland kalles ofte Norges morsomste lege. Nå åpner han opp om at han egentlig ikke tror på kjærligheten – og om vitsen som måtte trekkes fra showet.

Keywords: jonas kinge bergland familie