Jordskokk familie

Jordskokk – Wikipedia

Jordskokk – Wikipedia

Familie: · Korgplantefamilien Asteraceae ; Underfamilie: · Asteroideae ; Overstamme: · Helianthodae ; Stamme: · Heliantheae ; Slekt: · Solsikkeslekta Helianthus.

Jordskokk – Wikipedia

Jordskokk er en av våre få flerårige grønnsaker. Det latinske navnet Helianthus tuberosus kommer av de greske ordene helios som betyr sol, anthos som betyr …

Jordskokk: Nydelig mat – flott som hekk! | Huseierne

Arve Gladheim hadde drevet familiegården i Vormsund noen år da han hadde lyst å gjøre noe annet enn bare potet- og kornproduksjon. En artikkel om jordskokk …

Navnet skjemmer ingen, for jordskokken er virkelig både vakker som plante og har spiselige knoller med en nydelig nøttesmak! Ja, den er villig og vakker til både matauk og pynt.

JORDSKOKK – Helianthus tuberosus – Urtekilden

JORDSKOKK – Helianthus tuberosus

Jordskokk – Nibio

Jordskokk er en av våre få flerårige grønnsaker. Det latinske navnet Helianthus tuberosus kommer av de greske ordene helios som betyr sol, anthos som betyr blomster og tuberosus som betyr “som har knoller”.

Dyrking av jordskokk – REN MAT

REN MAT | Norges eneste økologiske magasin

Å dyrke jordskokker selv er lett. Du putter små knoller i jorda om våren, og kan høste kilovis med jordskokker til høsten utover vinteren og våren.

Slik dyrker du jordskokk – Viivilla.no

Alt du trenger å vite om dyrking av jordskokk – viivilla.no

Jordskokk er en av våre få flerårige grønnsaker som har fått sin renessanse. Her får du vite alt om dyrking av jordskokk.

Alt du trenger å vite om jordskokk – Aperitif.no

MAT: Alt du trenger å vite om jordskokk – Aperitif.no

Selv om dyrkingen foreløpig er i liten skala, tar jordskokken nå revansje over poteten i norsk jord. Det betyr at vi kan bli selvforsynt med denne velsmakende rotveksten.

Helianthus tuberosus – Jordskokk – Efferus

Jordskokk – Helianthus tuberosus

Keywords: jordskokk familie, jordskokk familie med potet, er jordskokk i familie med poteten, jordskokk potet familie, jordskokk familie potet, er jordskokk i familie med potet