Kari slaatsveen barn

Bader i smerte og nytelse – VG

Jeg har det godt og gøy sammen med kjæresten min Martin og er så glad for og stolt av de voksne barna mine Sara og Isak, og faren deres Stig, som også er en god …

HUK (VG) Isvann er mye bedre enn brus, mener Kari Slaatsveen. Badevannet kan gjerne også ha noen isbiter.

Kari Slaatsveen – Intervjuer.no

Kari Slaatsveen – Intervjuer.no

Kari Slaatsveen (født 15. september 1963) er en norsk journalist, underholder og radioskaper. Hun var ansatt i NRK mellom 1989-2017 og står bak radioprogram …

Kari Slaatsveen – Wikipedia

Kari Slaatsveen – Wikipedia

18. mai 2020 — En jordlapp er som et tegneark, et avgrenset felt med muligheter. Jeg heter Kari Slaatsveen og her er en fortelling om mine første tre år …

Kari Slaatsveen: En bybondes bekjennelser | Tara.no

Jeg har laget radio og tv for NRK i 25 år, nå er jeg selvstendig skrivende, snakkende, lydproduserende og underholdende med eget selskap.

En jordlapp er som et tegneark, et avgrenset felt med muligheter. Jeg heter Kari Slaatsveen og her er en fortelling om mine første tre år som bybonde.

Om Kari – KARI SLAATSVEEN

Om Kari — KARI SLAATSVEEN

1. jul. 2022 — Kari Slaatsveen er utdannet journalist og har vært tilknyttet NRK radio … til et musikkteater for barn, i samarbeid med Martin Hagfors.

Foto: Sara Holmer

Kari Slaatsveen – Sølvberget

Kari Slaatsveen

15. des. 2011 — Kari Slaatsveen har i flere år arbeidet som programleder i både NRK P1 og P3. Hun har også vært å se på TV med serien «Mellom nytelse og …

Kari Slaatsveen snakker ut om den vonde skilsmissen – TV2

Kari Slaatsveen snakker ut om den vonde skilsmissen

15. apr. 2020 — Kari Slaatsveen er en norsk journalist og programleder, oppvokst på Nesodden og Eidsvoll, kjent fra flere radioprogrammer i NRK..

– Vi lovet jo å ta vare på hverandre.

Kari Slaatsveen – Store norske leksikon

Kari Slaatsveen – Store norske leksikon

2. nov. 2016 — Trubadur og låtskriver Martin Hagfors hyller samboeren, radioreporter Kari Slaatsveen, med to kjærlighetslåter på sin nye plate.

Kari Slaatsveen er en norsk journalist og programleder, oppvokst på Nesodden og Eidsvoll, kjent fra flere radioprogrammer i NRK..

Hyller sin kvinne – Dagbladet

Hyller sin kvinne

Martin Hagfors synger kjærlighetssanger til samboeren, NRK-kjendisen Kari Slaatsveen.

Keywords: kari slaatsveen barn