Klatrepark barn

Små eventyrere, store eventyr i Nett & Sprett hos Høyt & Lavt

Underveis i Nett & Sprett-lekeparken vil barna møte på broer av nett og små, koselige stolpehytter som de kan gjemme seg i. Lengre inn i parken finner de korte …

Har dere lyst på en utflukt sammen med barna? Opplev en aktiv dag ute i frisk luft. Glem tid og sted – bli med på leken.

Høyt & Lavt Klatreparker – Klatring for alle

Høyt & Lavt Klatreparker – Klatring for alle – Finn din nærmeste park

I Nett & Sprett kan de minste barna være i fri lek, få nye venner og kose seg ute i frisk luft. Finn ut mer. For Bedrifter. Vi har 18 klatreparker i Norge hvor …

Høyt & Lavt er en opptur for hele familien. Hos oss opplever dere lek, mestring og læring i tretoppene. I klatreparken skaper dere nye minner

Løyper | Oslo Klatrepark

Vi har en spennende klatrepark på Grorud i Oslo hvor vi tilbyr morsomme opplegg for grupper, drop-in og leie av lokaler.

Vi har  8 utfordrende og morsomme løyper, med flere Tarzanhopp og mange Ziplines. Løypene varierer i både høyde og vanskelighetsgrad, så her er det noe for alle.

Oslo Klatrepark | En spennende klatrepark på Grorud i Oslo

Høyt & Lavt Vestfold er Skandinavias største klatrepark! … Du kan klatre i trærne, kjøre zipline eller bare sette deg ned mens barna nyter en dag ute i …

Vi har en spennende klatrepark på Grorud i Oslo hvor vi tilbyr morsomme opplegg for grupper, drop-in og leie av lokaler.

Oslo Klatrepark – Priser og kontaktinformasjon

Oslo Klatrepark – Priser og kontaktinformasjon | BarnasNorge.no

Det er også egne områder tilpasset barn. Det er 20 autobelayer fordelt på senteret. Her finner du klatring for alle!

Oslo Klatrepark har 8 utfordrende og morsomme løyper, med flere Tarzanhopp, og mange zip-lines. Alle løypene er merket med farger etter vanskelighetsgrad. Det er en pink løype for barn 3-6 år, og en oransje løype med høydekrav 115 cm. Alle må gjennomgå et kort sikkerhetskurs før de klatrer, med unntak av barneløypa.

Klatrepark for barn 3 – 6 år (barneløypa) – Kursagenten

Klatrepark for barn 3 – 6 år (barneløypa) | Kursagenten

Vi tilbyr barneløype i Oslo Klatrepark for 3 – 6 åringer, hvor voksne kan følge fra bakken. Spennende klatrepark i vill og vakker natur! Her

Klatreparker i Norge for hele familien – Enjoy.ly

Klatreparker i Norge for hele familien – Finn aktiviteter og book billetter til alt som skjer på Enjoy

Besøkstallet i klatreparker i Norge har økt betraktelig de siste årene. De er populære, først og fremst fordi det er skikkelig gøy for både store og små! Her handler det om å teste sine egne grenser, kjenne på mestringsfølelsen og adrenalinet som bruser i kroppen!

Aktivitetspark Høyt og Lavt | Theme Parks – Visit Norway

Ekebergparken Klatrepark – Topcamp

Ekebergparken Klatrepark | Topcamp

I Ekebergparken klatrepark kan barna boltre seg i trygge omgivelser, mens de får testet koordinasjon, balanse og egne grenser.

Oslo Klatresenter AS

Oslo Klatresenter er ett av Norges største klatresenter, det ligger sentralt på Skullerud, kun 2 minutter gange fra T-banen. Oslo Klatresenter har flere etasjer med buldring og tauklatring og i tillegg er det styrkerom. Det er også egne områder tilpasset barn. Det er 20 autobelayer fordelt på senteret. Her finner du klatring for alle!

Keywords: klatrepark barn