Leketelefon barn

Fisher Price – leketelefon med 30+ sanger og fraser

Fisher Price Laugh and Learn Smart Phone – leketelefon med 30+ sanger og fraser – norsk versjon CFB01

Stort sortiment av leketøy til barn. Barneleker til innendørs- og utendørs bruk. Dukker og dyr, biler, radio-styrte biler, puslespill og mye mer.

Denne stilige leketelefonen fra Fisher-Price Laugh & Learn er perfekt for de minste! Trykk på en av de 12 ulike app-ikonene for å høre over 30 sanger og fraser om tall, telling, hilsninger og mye mer. Lyset blinker i takt med musikken og de små kan også b

Kjøp Fisher-Price Chatter Leketelefon – Jollyroom

Kjøp Fisher-Price Chatter Leketelefon | Jollyroom

Telefonen har hjul slik at barnet ditt kan trekke avgårde med den. I tillegg til å leke telefonleker, kan den også brukes til å trene opp tall og …

Fisher-Price Chatter Leketelefon – Prisløfte – Fri frakt over 1000 kr – 365 dagers åpent kjøp – Hjemlevering

Infantino leketelefon – Blå | extra-leker.no

Leker til barn i alderen 2-4 år skal være utfordrende og hjelpe med å utvikle barnets motorikk og stimulere tankegangen. | Side 21.

Morsom og fin telefon fra kvalitetsmerket Infantino i fargen blå. Telefonen barna leke med å flippe opp og igjen. Telefonen har lyd. Anbefalt alder: 6mnd+

Leketøy for barn – Biltema.no

Stort sortiment av leketøy til barn. Barneleker til innendørs- og utendørs bruk. Dukker og dyr, biler, radio-styrte biler, puslespill og mye mer. Det behøver ikke være dyrt å ha det gøy!

Retro leketelefon med 4 hjul. Kjøp på Lekeakademiet.

Søt leketelefon med tallskive og telefonrør. Fargerik. Når barnet ditt trekker i ledningen blunker øynene, og når skiven dreies, ringer det en bjelle. Kjøp nå.

Kjøp lærerike leker og gaver til barn på 2, 3 og 4 år. | Side 21

Flip mobil – leketelefon – Sprell

Flip mobil – leketelefon | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

Kjempesøt leketelefon med sterke og fine farger. Se Sprell.no for flere babyleker.

Lekemobil for de minste – Happy Baby – Sparkjøp

Happy Baby Lekemobil for de minste – Sparkjøp

Gøyal lekemobil fra Happy baby med lyd og lys. Trykk på skjermen og hør på melodier og dyrelyd samtidig som telefonen blinker. Demobatterier er inkludert.

Paw Patrol Smarttelefon – leketelefon med mange aktiviteter

Paw Patrol Smarttelefon – leketelefon med mange aktiviteter – skandinavisk versjon | Lekekista.no – Lekebutikken med kjente merker og lave priser!

Ring Ryder og alle valpevennene dine med denne supertøffe Paw Patrol smarttelefonen! Med denne kan barnet lære om tall, farger og mye mer! Det er 4 ulike aktiviteter å utforske og en kan ringe til 10 forskjellige karakterer med den. My

Keywords: leketelefon barn