Mads harlem familie

Lars Harlem – Wikipedia

Lars Harlem (født 12. februar 1946 i Oslo, død 3. februar 2022) var en norsk maskiningeniør som var president i NITO – Norges ingeniør- og teknologorganisasjon …

Gro: – Jeg tenkte, nå må jeg markere meg – Dagbladet

Gro: – Jeg tenkte, nå må jeg markere meg

10. jan. 2014 — (Dagbladet): Landsmoder Gro Harlem Brundtland var ei streng mor på hjemmebane. Det får vi høre om i kveldens Skavlan, hvor Gro og sønnen …

Landsmoder Gro Harlem Brundtland satte av sønnen på Gaustad stasjon og lot ham ta banen hjem som tiåring.

Redd Barna får hjelp av kjendisadvokat for å hente hjem IS …

Redd Barna får hjelp av kjendisadvokat for å hente hjem IS-kvinners barn

5. okt. 2020 — Folkerettsekspert Mads Harlem og advokat Nils Christian Nordhus skal bistå Redd Barna med å hjelpe flere norske kvinner og barn i Syria.

Folkerettsekspert Mads Harlem og advokat Nils Christian Nordhus skal bistå Redd Barna med å hjelpe flere norske kvinner og barn i Syria.

Slik jobbet de i kulissene for å få IS-kvinnen hjem til Norge

Slik jobbet de i kulissene for å få IS-kvinnen hjem til Norge – VG

5. okt. 2020 — Folkerettsekspert Mads Harlem og advokat Nils Christian Nordhus jobbet for å hente hjem den norske IS-kvinnen og hennes to barn.

Advokat Nils Christian Nordhus og spesialrådgiver i folkerett, Mads Harlem, oppdaget tidlig at de måtte overbevise politikerne for å få IS-kvinnen og hennes to barn hjem i tide.

Vil hente hjem IS-kvinners barn – VG

28. jan. 2020 — Mads Harlem er ansatt som spesialrådgiver i folkerett/samfunnskontakt og advokatfullmektig i advokatfirmaet Nordhus & Aarø.

Folkerettsekspert Mads Harlem og advokat Nils Christian Nordhus jobbet for å hente hjem den norske IS-kvinnen og hennes to barn. Nå skal de bistå Redd Barna med å hjelpe flere norske kvinner og barn i Syria.

Mads Harlem til Nordhus & Aarø – Rett24

Gro Harlem Brundtlands mor, Inga Brynolf, var fra en bemidlet, men sosialistisk familie i Sverige. Hennes mor het Margareta Sandberg og hadde forlatt sin …

Mads Harlem er ansatt som spesialrådgiver i folkerett/samfunnskontakt og advokatfullmektig i advokatfirmaet Nordhus & Aarø.

Den skjulte slekt og de hviskede navn – Gro Brynolf …

Den skjulte slekt og de hviskede navn – Gro Brynolf Brundtland Harlem Sandberg – Jostemikk

9. feb. 2022 — Mads Harlem, advokat og spesialrådgiver folkerett Redd Barna … Rødt vil lette på visumkravene for jordskjelvofre med familie i Norge …

De innesperrede barna – Vårt Land

De innesperrede barna – Vårt Land

Logg deg inn eller opprett en Facebook-konto for å holde kontakten med venner, familie og andre du kjenner. Bli medlem. eller. Logg …

SYRIA: I en interneringsleir i Syria sitter fire norske barn innesperret som følge av en krig de ikke har skyld i. Her hjemme har både forrige og nåværende regjering fraskrevet seg alt ansvar.

mads-harlem profiler | Facebook

Keywords: mads harlem familie