Male kopper barn

På porselen/glass, tegne/male – Percolo Lafteklosser

Mug Painting Kit er definitivt kitet som utgjør de beste presangene fra barna – porselensmaling gjør lykke blant både foreldre og besteforeldre på begge sider.

Male på keramikkopper – Bare barn!

Bare barn!: Male på keramikkopper

Vis alle i Mal & tegn · Bøker & DIY-hefter · Maletilbehør · Maling · Penner & kritt · Pensler · Sjabloner & klisjéer. Barn & junior.

DIY-kit Male på krus classic – 2 porselenskrus og 3 … – Panduro

DIY-kit Male på krus classic – 2 porselenskrus og 3 porselenspenner

Kjekt aktivitetssett for både store og små. Barna kan bruke kreativiteten sin til å male det de ønsker. Også veldig kjekk å gi bort i gave.

Mug Painting Kit er definitivt kitet som utgjør de beste presangene fra barna – porselensmaling gjør lykke blant både foreldre og besteforeldre på begge sider. Imidlertid fungerer kitet helt utmerket også for den som bare vil male sitt eget krus.

  • Inneholder 2 hvite porselenskrus (Ø 8 cm H 10 com) og tre penner i ulike farger, med 1-3 mm spiss beregnet for porselensmaling. I motsetning til vårt øvrige sortiment av porselenspenner er disse spesielt testet for å kunne brukes nettopp av barn fra 3 år og oppover.
  • Fargen bør ikke komme i kontakt med næringsmidler, og heller ikke brukes på områder der kniver og gafler kan skrape i overflaten.
  • Rist pennen 20 ganger før bruk, og trykk deretter spissen forsiktig ned på et stykke papir slik at den fylles med farge. Mal på et rent og tørt underlag og la tørke i 4 timer. Pass på så fargen ikke smøres utover mens du arbeider.
  • Herdes i stekeovn ved 220 °C i 30 minutter. Slå deretter av stekeovnen og la gjenstanden bli liggende i ca. 30 minutter. Etter herding tåler gjenstanden maskinoppvask på maks. 50 °C (ikke gni med oppvaskbørste).
  • Fra 3 år.

Grønn, rød, svart.

Krus og maling – Clas Ohlson

22. sep. 2011 — Kjøpte glassmaling på panduro og billige hvite kopper. De måtte herdes i vanlig stekeovn ja. Alt står på pakkene med maling, eller du kan spørre …

KRUS TIL Å MALE, 12 FARGER – Extra Leker

Krus og maling | Clas Ohlson

Stort utvalg av krus og kaffekopper for å dekorere selv. Kjøp enkelstykk krus eller et mal-selv … Barna kan enkelt hjelpe til med å male sine egne kopper.

I år skal gutten få male kopper til besteforeldre å gi i julegave …

KRUS TIL Å MALE, 12 FARGER | extra-leker.no

Maling-kopper. Praktiske kopper til å skylle penselen i når det males. Koppene er med non-spill, slik at det ikke blir noen gris. PrisNOK59,00 inkl. mva.

Kjekt aktivitetssett for både store og små. Barna kan bruke kreativiteten sin til å male det de ønsker. Også veldig kjekk å gi bort i gave. Settet inneholder 1 krus, 1 pensel og 12 flotte malingsfarger.

Kjøp Krus til gode priser online | CChobby.no

Maling-kopper – Celis.no

Kjøp Krus til gode priser online | CChobby.no

Sjekk ut våre vårt store utvalg av Krus. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.

Maling-kopper | Celis.no – Pynt, accessories, julebutikk og mye mer

Praktiske kopper til å skylle penselen i når det males. Koppene er med non-spill, slik at det ikke blir noen gris

Keywords: male kopper barn