Monica csango barn

Csango om frykt, hat og da hun sa nei til Clooney – Aftenposten

Csango om frykt, hat og da hun sa nei til Clooney

Monica Beate Csango (født 1969 i Skien) er en norsk journalist, filmskaper og forfatter. Monica Csango. Født, 15. feb. 1969 · Rediger på Wikidata (53 år)

Jødehatet i Europa skremmer mange, også Monica Csango (45). Så nå vil hun være modig.

Monica Csango – Wikipedia

7. sep. 2017 — Komiker Jon Niklas Rønning bekrefter at forholdet til journalist og matblogger Monica Csango er over.

Jon Niklas Rønning og Monica Csango går hvert til sitt

8. jul. 2015 — INGEN TVIL: Monica Csango er kvinnen i Jon Niklas Rønnings liv. Foto: Astrid Waller / All Over Press Norway … De har begge et barn hver.

Slutt mellom komikeren og journalisten.

Jeg viser Monica hver dag at jeg elsker henne – SeHer

Jon niklas rønning: – Jeg viser Monica hver dag at jeg elsker henne

24. jul. 2019 — De tør ikke å ytre seg i offentligheten. Jeg skylder dem å fortelle hvordan de har det. Fordi: Har du hørt om de som måtte ta barnet sitt ut av …

Komiker Jon Niklas Rønning avslører hvordan han og kjæresten holder forholdet varmt.

Her er Norges nye kjendispar – VG

Komiker Jon Niklas Rønning (35) og «Kakekrigen»-dommer Monica Csango (45) er blitt kjærester.

Fortielser – min jødiske familiehistorie | Monica Csango

Fortielser – min jødiske familiehistorie | Monica Csango | ARK Bokhandel

Kjøp «Fortielser – min jødiske familiehistorie» av Monica Csango til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk.

Slutt mellom Jon Niklas Rønning (38) og Monica Csango (48)

Komiker Jon Niklas Rønning bekrefter at forholdet til journalist og matblogger Monica Csango er over.

Jon niklas rønning: «Om morgenen holder jeg henne så tett …

Jon niklas rønning: «Om morgenen holder jeg henne så tett inntil hjertet mitt at jeg iblant tror det vil sprenge»

Les Jon Niklas Rønning, Levi Henriksen og Ørjan Burøes kjærlighetserklæringer til sine kjærester.

Monica Csango: Kan vi slippe å bli kalt «jødesvin

Monica Csango: Kan vi slippe å bli kalt «jødesvin» på statskanalen?

Det er 1.500 jøder i Norge, og som en av dem – Monica Csango – skriver i et åpent brev til NRKs toppsjef Thor Gjermund Eriksen: NRKs satireprogram Satiriks formidler jødehat og antisemittisme.”Det er noe som plager meg i ferien, og det har du ansvaret for. Fordi antisemittismen tar ikke ferie. Finnes dessverre ikke høyt nok solfilter for å beskytte seg mot dette hatet. La meg forklare:Jeg ble igår gjort oppmerksom på at produksjonsselskapet «Norske grønnsakers» såkalte satire. Det spilles scrabble hvor en eldre rabbiner og en yngre mann møtes i et slag scrabble. Den unge bruker lang tid på å legge ut ordet og vi får se hva den yngre har fått utdelt. Han har lagt opp ordet «JØDESVIN». I tillegg til dette legger produksjonselskapet ut saken og oppfordrer til å tagge en jøde (senere fjernet).”Og hun fortsetter:”Jeg tror jeg må informere deg litt om hvordan det er å være jøde i Norge i disse dager. Jeg er overhodet ikke en av dem som lider, men de som gjør det holder munn. De tør ikke å ytre seg i offentligheten. Jeg skylder dem å fortelle hvordan de har det. Fordi: Har du hørt om de som måtte ta barnet sitt ut av skolen og flytte til et annet land fordi barnet ble så trakassert på grunn av sin jødiske bakgrunn? De så ikke noen annen løsning enn å flytte hele familien til et annet land i Europa.Har du hørt om de norske jødiske barna som ligger oppe om natten fordi de har mareritt om at noen skal komme å skyte dem i hodet? Ikke det? Har du hørt om de norske jødiske barna som får tent fyrstikker foran seg i skolegården med følgende kommentar: «Sånn luktet det i gasskamrene! Synd de ikke tok

Keywords: monica csango barn