Morten rostrup familie

Eventyrer i hvitt | Tidsskrift for Den norske legeforening

Morten Rostrup (født 7. mars 1958) dr. med. og overlege ved Akuttmedisinsk avdeling på Oslo universitetssykehus, Ullevål. Han er spesialist i Akutt- og …

25.05.2020: Intervju – Morten Rostrup har vært på de høyeste fjell og gitt legehjelp i alle verdens kroker for Leger Uten Grenser.

Morten Rostrup – Wikipedia

(Understrekinger er planlagte linker til familiesider som vil komme etter hvert.) … F4 Morten Rostrup (1958-) 1 ~ Tone Tønjum (1958-) Oslo wikipedia.

Morten Rostrup – Store norske leksikon

Morten Rostrup – Store norske leksikon

7. mai 2022 — En far tok med seg sin 11 år gamle sønn til Morten Rostrup, … gutten slet med å puste når han gikk ut av bunkersen der familien holdt til.

Morten Rostrup er en norsk lege, cand.med. 1983, dr.med. 1994, spesialist i indremedisin og i akutt- og mottaksmedisin. Han arbeider som overlege ved Akuttmedisinsk avdeling, Oslo universitetssykehus og professor i medisinske atferdsfag ved Universitetet i Oslo.Rostrup var i 1996 med på å stifte den norske avdelingen av Médecins Sans Frontières, MSF (Leger Uten Grenser), og var dens første president 1996-2002.

Lege Morten Rostrup – med Leger Uten Grenser siden 1996

Lege Morten Rostrup – med Leger Uten Grenser siden 1996 | Leger Uten Grenser

18. apr. 2020 — Hjemme best, særlig nå. At han, som begge sine søsken, ble lege, lå nærmest i genene i en familie stinn av hvite frakker. Hans onkel Morten …

– Dette blir et noe annerledes feltbrev, men jeg ønsker sterkt å gi et innblikk i de ­verdiene som jeg mener ligger til grunn vårt arbeid. Mange vil kanskje være uenige i mine ­refleksjoner, men vi trenger i dag en samtale omkring slike tema, og nå mer enn noen gang.

Morten Rostrup – en helt i hvit kappe – Æsculap

Morten Rostrup – en helt i hvit kappe — Æsculap

Morten Rostrup har som lege sett og erfart en helt annen verden enn det de fleste har gjort. Som lege og feltarbeider har han drevet med humanitært arbeid i en rekke land og intenst jobbet for universell helsehjelp på tvers av landegrenser.

– Jeg tror vi allerede ser begynnelsen på slutten. At folk …

– Jeg tror vi allerede ser begynnelsen på slutten. At folk begynner å våkne.

Morten Rostrup har sett det meste av ondskap i 23 år. Først nå begynner han å bli alvorlig bekymret for hva som skjer.

Slektsoversikt ROSTRUP

Han trodde sønnen var syk. Legens funn vekker oppsikt – TV2

Han trodde sønnen var syk. Legens funn vekker oppsikt

Barn som ikke tør gå ut. Kronisk syke som dør uten medisiner. Tilstanden for sivilbefolkningen i Ukraina forverres i takt med at invasjonen trekker ut i tid.

«Fung.ass» Espen Rostrup Nakstad har klart kunststykket å bli …

«Fung.ass» Espen Rostrup Nakstad har klart kunststykket å bli en høyt elsket byråkrat

Espen Rostrup Nakstad vet mer om å stå i kriser enn de fleste. Én av dem er å miste en tvillingbror.

Keywords: morten rostrup familie