Plantasjen Steinkjer – Finn åpningstider og mye mer

Velkommen til Plantasjen Steinkjer! Hvis du er en hageentusiast eller bare elsker å fylle hjemmet ditt med grønne planter, er dette det rette stedet for deg. I denne artikkelen vil vi gi deg all informasjon du trenger om Plantasjen Steinkjer sin beliggenhet og åpningstider, så du kan planlegge besøket ditt på best mulig måte.

Utforsk Plantasjen Steinkjer

Før vi kommer til åpningstidene, la oss fortelle deg litt om hva du kan forvente å finne på Plantasjen Steinkjer. Dette hagesenteret er kjent for sitt store utvalg av planter, blomster, hageartikler og interiørprodukter. Enten du er ute etter vakre blomster til hagen din, innendørsplanter som skaper en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt, eller hagemøbler og dekorasjoner for uteplassen din, vil du finne det hos Plantasjen Steinkjer.

Hos Plantasjen Steinkjer er kvaliteten på produktene viktig. De jobber hardt for å sikre at alt de selger er av høyeste standard. Med kunnskapsrike ansatte som er lidenskapelige om hagearbeid, vil du kunne få hjelp og råd om alt fra plantevalg til stell og vedlikehold.

Butikkens beliggenhet

Plantasjen Steinkjer ligger på [adresse]. Med sin sentrale beliggenhet er det enkelt å komme seg dit enten du bor i Steinkjer eller er på besøk. Du kan enkelt finne veibeskrivelse ved hjelp av kart eller GPS.

Åpningstider hos Plantasjen Steinkjer

Detaljhandel kan ha forskjellige åpningstider, og det er viktig å være oppdatert på når Plantasjen Steinkjer er åpen. Her er deres faste åpningstider:

Dag Åpningstid
Mandag 09:00 – 20:00
Tirsdag 09:00 – 20:00
Onsdag 09:00 – 20:00
Torsdag 09:00 – 20:00
Fredag 09:00 – 19:00
Lørdag 09:00 – 18:00
Søndag Stengt

Det kan være lurt å dobbeltsjekke åpningstidene før du drar, da det kan være endringer i spesielle perioder som helligdager eller ferier.

Mer enn bare åpningstider

Hos Plantasjen Steinkjer handler det ikke bare om åpningstider. De gjør sitt beste for å skape en hyggelig og inspirerende handleopplevelse for deg. Butikken er ryddig og velorganisert, slik at du enkelt kan finne det du leter etter. Du vil også finne inspirerende utstillinger og nyttige tips og triks for å gjøre hagearbeidet ditt enklere og mer givende.

Plantasjen Steinkjer tilbyr også ulike arrangementer og workshops. Dette kan være alt fra planteveiledning til DIY-prosjekter. Dette er flotte muligheter til å utvide kunnskapen din og møte andre hageentusiaster.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, er det enkelt å kontakte Plantasjen Steinkjer. Her er kontaktinformasjonen deres:

Telefon:[telefonnummer]

E-post:[e-postadresse]

Oppsummering

Plantasjen Steinkjer er det ideelle stedet for alle som er glade i hagearbeid eller ønsker å fylle hjemmet sitt med grønne planter. Med et bredt utvalg av planter, blomster, hageartikler og interiørprodukter, vil du finne alt du trenger hos Plantasjen Steinkjer. Sørg for å sjekke åpningstidene deres før du besøker butikken og ta gjerne del i deres arrangementer og workshops for å lære mer og komme i kontakt med andre hageentusiaster.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Plantasjen i Steinkjer?

Plantasjen i Steinkjer har følgende åpningstider.

Hvor finner jeg Plantasjen i Steinkjer?

Plantasjen ligger i [adresse], Steinkjer.

Hvilke produkter tilbyr Plantasjen i Steinkjer?

Plantasjen i Steinkjer tilbyr et bredt utvalg av planter, blomster, hageutstyr, og mer.

Hva er den beste tiden på året å besøke Plantasjen i Steinkjer?

Det beste tidspunktet å besøke Plantasjen i Steinkjer avhenger av hvilke planter eller sesongprodukter du er interessert i.

Har Plantasjen i Steinkjer et lojalitetsprogram?

Ja, Plantasjen har et lojalitetsprogram som gir ulike fordeler og rabatter til medlemmene.

Kan jeg handle på Plantasjen i Steinkjer online?

Ja, Plantasjen tilbyr nettbutikk hvor du kan handle produkter fra deres øvrige sortiment.

Er det parkeringsmuligheter ved Plantasjen i Steinkjer?

Ja, Plantasjen i Steinkjer har gratis parkeringsmuligheter for kunder.

Kan jeg bestille blomsteroppsatser eller buketter hos Plantasjen i Steinkjer?

Ja, Plantasjen i Steinkjer tilbyr blomsterbestillingstjenester for spesielle anledninger.

Hva er Plantasjen sitt returneringspolicy?

Plantasjen i Steinkjer godtar retur av ubrukte og uskadde produkter innen en gitt tidsramme.

Hvilke betalingsmåter aksepterer Plantasjen i Steinkjer?

Plantasjen i Steinkjer aksepterer betaling med kort, kontanter, og digitale betalingsløsninger som Vipps.

Artiklen Plantasjen Steinkjer – Finn åpningstider og mye mer har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 13 anmeldelser