Tallkake barn

Tallkake med fyldig sjokoladekrem, bær og godteri

Oppskrift på morsom tallkake til firåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 4-tall. Lag en mørk sjokoladekake med …

Tallkake – Oppskrift – Oda

Tallkake – Oppskrift

18.jan.2016 – Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall.

Kjøp Tallkake og resten av ukeshandelen med ett klikk! En skikkelig bursdagskake med tall! Man vil jo se hvor gammel man har blitt!

7-årsdagskake – Oppskrift fra TINE Kjøkken

4-årsdagskake – Oppskrift fra TINE Kjøkken

Nummerkake – Ida Gran Jansen

Tallkake – Idun

Tallkake er perfekt valg som 17.mai-kake, siden den kan dekoreres optimalt til den stor festen og formes som et tall.

Tallkake med bringebær og hvit sjokolade – Det søte liv

Tallkake med bringebær og hvit sjokolade | Det søte liv

Annonse: Slikkepott.no Hei!  Til jubiléer og bursdager er det skikkelig stas å overraske med en Tallkake (eller kall det Nummerkake), som er spesialtilpasset jubilanten!  “Number Cakes” har vært superpopulære i flere år, og ser jo utrolig staselige ut på kakebordet!  Tallkaker kan selvfølgelig varieres med ulike smaker, pynt og farger. Her har jeg laget en tallkake til min datter som er 18 år, og tilpasset pynten til hennes smak. Kaken består av lyse, myke kakebunner som jeg har fylt med en nydelig, hvit sjokoladekrem som jeg har farget rosa. Jeg har pyntet med hjemmelagde lyserosa makroner og hvite mini-sjokoladeplater i tillegg til perler i rosa og sølv og friske bringebær. Hun jublet da hun så kaken! 😊 For å få fine, jevne tall kan jeg anbefale at du anskaffer deg stensiler / kakemaler for å skjære ut tallene. Du finner dem HER i den flotte nettbutikken til Slikkepott.no. Disse tallene er laget av plast og har perfekt størrelse til liten langpanne, dvs. at to tall passer til stor langpanne. Hos Slikkepott.no kan du nå også få kjøpt en egen produktpakke beregnet på tallkake, se HER. 

Cake Pops – Pinterest

Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall. Lag et… | Kaker, Strøssel, Oppskrifter

18.jan.2016 – Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall. Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel.

Keywords: tallkake barn