Telenor sikkert barn

Sikkert Barn – sperr internett og sikre mobilbruken til barnet

Med SikkertBarn kan du legge inn en fast sperre av internett, teletorg, SMS-tjenester og utgående internasjonale samtaler.

Foreldrekontroll og barnesikring av mobilen med Sikker Bruk

Med Sikker Bruk sperrer du barnas telefon for uønskede samtaler/SMS og gjør mobilbruken tryggere for barna.

Mobilabonnement for barn og ungdom – Telenor

Mobilabonnement for barn og ungdom

Les om og bestill et mobilabonnement for barn fra Telenor. Da får barnet ditt trygghet på mobilen, og du får kontroll på regningen og mobilbruken.

Trygg Start – mobilabonnementet for barnets første mobil

Mobilabonnementet for barn under 13 år, som gir en trygg start på mobillivet. Som forelder får du god oversikt og kontroll over mobilbruken til barnet.

Mobilabonnementet Trygg Start 400 MB gir barnet ditt en myk og trygg tilvenning til mobillivet. Sikkerhetstjenester er inkludert i abonnementet.

Trygg barna mot nettmobbing og private bilder på avveie

Hos Telenor får du og barna ekstra trygghet. Vi tar familiens sikkerhet på alvor. Som forelder skal ikke du måtte bekymre deg for om barna dine er utrygge …

Nettmobbing og spredning av private bilder er et økende problem blant barn og unge. Våre tjenester gjør barna dine tryggere på nett.

Barnets første mobil – Telenor

Barnets første mobil

Her har vi samlet 5 tips for å gi barna en trygg mobilstart. 1. Velg et trygt abonnement. Mange velger kontantkort når barnet får sin første mobil, men lader du …

Tips og råd når barna skal få sin første mobiltelefon

Tre tips for å gjøre nettet sikrere for barna – Telenor

Tre tips for å gjøre nettet sikrere for barna

Slik gjør du internett sikrere for barna dine. … Deretter huker du av boksen for sikkert søk-filtre, før du går ned på siden for å lagre endringene dine.

Fra skjermtid til begrensninger i ruteren. Slik gjør du internett sikrere for barna dine.

Barns sikkerhet på internett – Telenor

Barns sikkerhet på internett

18. aug. 2019 — For å sikre barn både frihet, trygghet og rettigheter på nett må modige aktører gå sammen om å utvikle innovative løsninger som setter barna …

For å sikre barn både frihet, trygghet og rettigheter på nett må modige aktører gå sammen om å utvikle innovative løsninger som setter barna i sentrum. Men det er bare foreldre som kan være foreldre. Også på nett.

Mobilabonnementene til barna som gir deg kontroll – Telenor

Mobilabonnementene til barna som gir deg kontroll

I dag har nemlig ni av ti barn i 11-årsalderen egen smarttelefon. Med abonnementene Trygg Start og U18 fra Telenor, kan du kontrollere mobilbruken til den …

Med Trygg Start og U18 får barna dine mange inkluderte fordeler og en tryggere mobilhverdag. I tillegg har du full kontroll over forbruket.

Over 30 000 foreldre finner trygghet i disse tjenestene – Telenor

Over 30 000 foreldre finner trygghet i disse tjenestene

SikkertBarn – for de yngste. Visste du at hele 91 prosent av alle barn mellom 9 og 16 år har sin egen smarttelefon*? De fleste barn trenger en mobil til å …

Telenor-tjenestene SikkertBarn og SikkerBruk gir barn en tryggere mobilhverdag.

Keywords: telenor sikkert barn