Verdens rikeste barn

Laksenorge har tre på topp-10-lista over verdens rikeste unge

Laksenorge har tre på topp-10-lista over verdens rikeste unge | IntraFish.no

5. mar. 2019 — Laksearving Gustav Magnar Witzøe er verdens rikeste person under 30 år, ifølge listen. Witzøe beregnes av Forbes å ha en formue på 3 milliarder …

Det amerikanske finanstidsskriftet Forbes rangerer Ferd-arvingene Alexandra (23) og Katharina Andresen (24) som verdens nest yngste og tredje yngste dollarmilli

Forbes: Norsk laksearving er verdens rikeste under 30 – E24

Forbes: Norsk laksearving er verdens rikeste under 30 – Kylie Jenner er verdens yngste dollarmilliardær – E24

6. mar. 2019 — Verdes yngste dollarmilliardær er Kylie Jenner, ifølge Forbes 2019-liste over verdens rikeste mennesker under 30 år. På toppen av rangeringen …

Salmar-kronprinsen Gustav Magnar Witzøe (25) er verdens rikeste under 30 år, viser Forbes’ årlige milliardærliste. Kylie Jenner (21) er verdens yngste dollarmilliardær.

Han er verdens rikeste person under 30 år – adressa.no

Han er verdens rikeste person under 30 år – adressa.no

6. aug. 2022 — Alle de fem barna står klare med nypussede sko. Likevel er det én av dem som stadig dukker opp sammen med faren.

Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe (25) topper Forbes’ årlige liste over verdens unge dollarmilliardærer.

Arnault er Europas rikeste: Fem barn jobber for gigantformuen …

Arnault er Europas rikeste: Fem barn jobber for gigantformuen på 1300 milliarder | ABC Nyheter

Den rikeste gutten i verden – Møt Jon Knoll, den rikeste 12-åringen i verden! Han har alt han kan ønske seg. Likevel er han ikke lykkelig.

Et generasjonsskifte nærmer seg for Europas største formue. Alle de fem barna står klare med nypussede sko. Likevel er det én av dem som stadig dukker opp sammen med faren.

Den rikeste gutten i verden – Walliams – Lydbok – Fabel

Den rikeste gutten i verden – Walliams – Lydbok | Fabel

22. jan. 2017 — Verdens rikeste mann gir «smuler» av formuen til barna. Nå ber han flere om å gjøre det samme. DAVOS/OSLO (Aftenposten): Mens Bill Gates …

Den rikeste gutten i verden – Møt Jon Knoll, den rikeste 12-åringen i verden! Han har alt han kan ønske seg. Likevel er han ikke lykkelig.

Verdens rikeste mann gir «smuler» av formuen til barna. Nå …

Verdens rikeste mann gir «smuler» av formuen til barna. Nå ber han flere om å gjøre det samme.

barn og forbruk i verdens rikeste land. Forfatterne drøfter i denne boken om dagens barn er bortskjemte “trofébarn” som lesses ned av ting og oppmerksomhet.

DAVOS/OSLO (Aftenposten): Mens Bill Gates (61) har fått med seg mange amerikanere på å donere bort formuene, er det få nordmenn som gjør det samme. Stein Erik Hagen (60) har aldri angret på at han holdt verdiene i familien.

Små keisere – Deichman.no

5. mar. 2019 — Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe (25) topper Forbes’ årlige liste over verdens unge dollarmilliardærer. Over Kylie Jenner.

Forfatterne drøfter i denne boken om dagens barn er bortskjemte “trofébarn” som lesses ned av ting og oppmerksomhet. De spør seg hvem det i så fall er som betaler for barns forbruk og definerer deres behov og hvordan barna påvirkes av familiens prioriteringer. Det diskuteres også hvorfor det er så lett å være sterkt i mot barns forbruk, samtidig som en selv er verdensmester i nettopp forbruk. Ragnhild Brusdal er forsker og har skrevet en rekke artikler og rapporter om den kommersielle oppveksten. Ivar Frønes er sosiolog og har blant annet utgitt bøkene Moderne barndom og Annerledeslandet.

Gustav Magnar Witzøe er verdens rikeste person under 30 år

Gustav Magnar Witzøe er verdens rikeste person under 30 år – og norsk

Møt Jon Knoll, den rikeste 12-åringen i verden. … Med sine elleville og hysterisk morsomme bøker har David Walliams tatt barna med storm.

Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe (25) topper Forbes’ årlige liste over verdens unge dollarmilliardærer. Over Kylie Jenner.

Den rikeste gutten i verden – Aschehoug

Den rikeste gutten i verden

Møt Jon Knoll, den rikeste 12-åringen i verden. Jon har alt han kan ønske seg: sin egen Formel 1-racerbil, 500 par Nike joggesko – og en orangutang til butler. Likevel er han ikke lykkelig. Han har billioner av kroner, men det er bare én ting han virkelig

Keywords: verdens rikeste barn