Er barnet ditt nysgjerrig på matlaging?

Ganske mange internettselskaper tilbyr et stort utvalg av leveringsløsninger uten hell. En favoritt er foreløpig å få den levert til en pakkebutikk, hvor det er veldig fleksibelt å kunne hente de nye varene dine akkurat når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er spesielt tilgjengelig, og ofte også det billigste alternativet for frakt.

Leveringstiden er selvfølgelig veldig viktig hvis vi absolutt må bruke bestillingen din med en gang, så det er selvsagt viktig at du ser nærmere på forventet leveringstid for den aktuelle varen.

De fleste nettbutikker annonserer 1 ukedag levering på sine primære varenumre, men vær forsiktig siden det avhenger av at transaksjonen lagres tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få fikset ditt nye produkt før lagerpersonalet er av.

Trustpilot gir en rekke fine alternativer

I dag er det usedvanlig enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser mellom ulike nettbutikker og derfor har ganske mange nettbutikker blitt presset til å redusere prisene av varene – for jenter og gutter, men også for damer og herrer – enorme, og noen ganger også tilby gratis levering.

Men det kan likevel være fordelaktig å granske noen nettbutikker for tilbud før du fullfører handlen, slik at du er godt informert for å få den beste prisen.

Du må bare være klar over at i tilfelle en nettbedrift selger et produkt til en salgspris som kan oppfattes som ubegripelig attraktivt, er dette ofte en pekepinn på en uredelig nettbutikk. Kortkjøp er imidlertid omfattet av en forskrift som beskytter kjøperen mot uekte internettbutikker.

Vi foretrekker generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruke en avdragsløsning fra for eksempel ViaBill, dersom du heller vil betale ned regningen i flere rater.

Før noen handler i en e-butikk, kunne de vanligvis bestemme handelsbetingelsene, men dette er vanligvis ikke spesielt spennende.

Alternativet er å se nærmere på om nettselskapet er godkjent av e-merket, siden dette skal være et symbol på at nettbutikken følger de etablerte reglene og at butikken av og til blir revidert av fagfolk innført i gjeldende regelverk. Dette er en god snarvei til å bli assistert når du støter på utfordringer med handelen din.

Det anbefales også at du tar hensyn til de mest vitale forholdene som kan spille inn i forbindelse med transaksjonen, for eksempel byttepolitikken butikken opererer med. På grunn av dette er det også viktig at du til enhver tid sikrer deg kvitteringen, slik at du senere kan bevise bestillingen din, enten du kjøper til dame eller herre.

Den rimeligste leveringsmetoden

Trustpilot genererer et stort antall utmerkede løsninger for å utrydde hensynet til ganske mange tidligere kjøpere, og det anbefales derfor at du lærer mer om nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook innebærer tilsvarende utmerkede muligheter for å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. Her ser vi en rekke nettbutikker hvor du kan skrive en vurdering av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har et nært samarbeid med mange nettbutikker når vi annonserer produktene deres, og får kompensasjon forutsatt at en av besøkende på nettsiden vår realiserer en transaksjon.