Hvordan sikre en hyggelig ferie med barna

Flere e-forhandlere tilbyr i dag ulike leveringstyper. En av de mest populære for tiden er hentepunkter, fordi du da har full fleksibilitet til å hente de bestilte varene når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er derfor ganske grei, og ofte også den billigste løsningen for levering.

Du kan også prøve å bestille produktene for hjemlevering til hjemmeadressen din eller til adressen der du jobber. Fraktformen er vanligvis et hakk dyrere, men også ekstremt lett. Det billigste leveringsalternativet vil imidlertid alltid være å hente varene selv, noe som forutsetter at du bor i kort avstand fra nettbutikkens plassering.

Leveringstiden er spesielt viktig forutsatt at du må bruke bestillingen umiddelbart, så det er relevant å se nærmere på forventet leveringsdato for den aktuelle varen.

De fleste nettbutikker lover levering neste virkedag på flere produkter, men vær på vakt da det avhenger av om bestillingen er gjort før avtalt tid, slik at de trygt kan få bestillingen tilsendt før kl. de ansatte har fire kvelder.

Noen enkeltbedrifter på nettet tilbyr frakt uten betaling, men ofte krever dette at du handler for en presis sum. I tillegg bør du foretrekke den billigste typen frakt, som typisk – uansett om du bor i nærheten av Kolding, Frederikssund eller Bjerringbro – vil være å få bestillingen levert til et hentested.

Et tegn på at internettvirksomheten aksepterer de danske lovene

Det er nå ekstremt enkelt for forbrukere å sammenligne priser hos ulike internettselskaper, og på den annen side har utallige internettforhandlere ikke vært i stand til å la bidra til å redusere prisene på spesielt deres best-i-test-produkter – for jenter og gutter, så vel som for kvinner og menn – enormt, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt vise seg lønnsomt å analysere flere internettselskaper etter salg før du fullfører kjøpet, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Vi foretrekker generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Som et alternativt alternativ bør du bruke en løsning som f.eks ViaBill, i tilfelle du ønsker å tilbakebetale betalingen over en periode.

En indikasjon på at e-handel respekterer de danske reglene

Før folk bestiller i en nettbutikk kunne de sikkert tyde selskapets vilkår og betingelser, men dette er vanligvis ikke særlig spennende.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er e-merke godkjent, siden det skal være en erklæring om at nettbutikken følger de danske retningslinjene, i tillegg til at nettselskapet er noen ganger evaluert av spesialister som har innsikt i vedtektene på området. Det gir deg en snarvei for å få hjelp hvis du har problemer med kjøpet.

De fleste handler hos e-forhandlere

Trustpilot gir deg vanlige, ærlige løsninger for å se en stor gruppe aktuelle forbrukeranmeldelser, og derfor er det bra at du søker på nettet etter bedriftsanmeldelser før du kjøper.

Facebook genererer også helt ettertraktede løsninger for å få et inntrykk av nettbutikkens troverdighet. I tillegg møter vi en rekke nettbutikker hvor kunder kan melde om en anmeldelse av selskapets tjeneste, som likeledes kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.