Støtt og støtt tenåringen din

Mange e-butikker tilbyr nå et stort utvalg av leveringsmetoder. Et treff for øyeblikket er å få den levert til et utleveringssted, hvor du enkelt kan hente bestillingen når den passer inn i kalenderen din. Fraktalternativet er spesielt enkelt, og ofte også den billigste typen levering.

Du kan også tenke på å få produktene sendt til din private bolig eller til din arbeidsplass. Frakttypen er i snitt et hakk dyrere, men på den annen side uvanlig uproblematisk. Den billigste formen for frakt vil imidlertid alltid være å hente varene selv, men den løsningen krever at du bor i nærheten av nettbutikkens bosted.

Fraktperioden er selvsagt svært avgjørende dersom vi trenger pakken din innen få dager, så det er helt på sin plass at vi ser nærmere på forventet leveringstid på det aktuelle produktet.

produkt sendes før pakkeansatte drar hjem.

Inntil flere nettbutikker tilbyr gratis levering, men stort sett er dette betinget av at du kjøper for et fastsatt beløp. Ellers må du ta det rimeligste leveringsalternativet, som oftest – uansett om du bor i nærheten av Holstebro, Holbæk eller Lemvig – vil være å få bestillingen din levert til en pakkebutikk.

Enkelte nettbutikker sørger for gratis levering

Det er ganske enkelt for alle å sammenligne priser på ulike nettbutikker og på grunn av dette har utallige nettbutikker ikke klart å unngå å redusere prisene på mange av deres produkter – for gutter og jenter, så vel som for menn og kvinner – betydelige, og noen ganger til og med lover gratis levering.

Derfor kan det likevel være fordelaktig å sjekke noen få butikker på nettet for rabatter før du fullfører bestillingen din, slik at du ikke er i tvil om å få den skarpeste prisen.

Man bør tross alt være så årvåken at når en nettbutikk annonserer produkter til en utsalgspris som anses som usedvanlig utmerket, bør det ofte være et varsel om en uredelig e-butikk. Handel med kort er heldigvis en del av en lov som beskytter folk mot uærlige nettbutikker.

Vi favoriserer vanligvis kortbestillinger eller betalinger med mobiltelefon. Som en annen løsning bør du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du ønsker å dekke kostnadene over en lengre periode.

Før folk handler på en nettbutikk bør de de facto lese nettbutikkens vilkår, men det er ofte ikke superspennende.

Et annet forslag kan kanskje være å sjekke om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen, da det skal være en erklæring om at nettforhandleren godtar de offisielle reglene, samt at selskapet er hyppig overvåket av advokater der har innsyn i regelverket på området. Dette er også din mulighet til å få hjelp hvis du støter på problemer som følge av kjøpet.

Videre foreslår vi at kjøper er klar over de mest vesentlige bestemmelsene som påvirker bestillingen, som for eksempel returretten butikken lover. Her er det også aktuelt at du fortsatt lagrer faktura-e-posten din, slik at du kan vitne om bestillingen en annen gang, uansett om du handler mann eller kvinne.

Leveringstidspunktet er ekstremt viktig

Trustpilot gir tilsynelatende passende sjanser til å se nærmere på synspunktene til ganske mange eksisterende kjøpere, og derfor foreslår vi at du observerer online butikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg også stort sett strålende muligheter til å få innsikt i nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg møter vi mange nettbutikker som tilbyr kunder å designe en evaluering av deres kjøpsopplevelse, som også kan brukes til å ta en beslutning om tidligere kunders opplevelser.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har jevnlige samarbeid med ganske mange e-selskaper hvor vi publiserer selskapenes produkter, og får provisjon dersom brukeren vi videresender gjør en handel.

Informasjon om varer og nettbutikker vedlikeholdes nå og da, men vi kan ikke holdes ansvarlige for rettelser som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte dataene våre.